låsesmed i københavn

Låsesmed København
Låsesmed København
Låsesmed København
Låsesmed København

Låsesmed i København

Låsesmed i København

En låsesmed har specialiseret sig i låse og alt hvad dertil hører, såsom opbygningen af en lås, hvordan man omgår en lås og hvilke typer låse der findes. En låsesmed benyttes oftest når man er kommet til at låse sig ude, eller når der har været indbrud. En låsesmed udfører mange opgaver. Vi nævner her de 4 tilfælde hvor en låsesmed oftest benyttes.

De mest almindelige opgaver for låsesmede:


  • Er man kommet til at låse sig ude, vil låsesmeden forsøge at dirke låsen op så man får adgang. Er dette ikke muligt, vil han bore låsen ud og sætte en ny i. Man skal altid vise låsesmeden legitimation der beviser at man bor der hvor han skal ind.
  • Har man haft indbrud vil låsesmeden komme og sætte nye låse i, så man stadig kan låse sit hus eller lejlighed af.
  • Ved nybyggeri er det låsesmeden der sætter låse i huset.
  • Har man mistet eller fået stjålet sin nøgle kan man få ham til at udskifte låsene, så den mistede nøgle ikke kan anvendes til at få adgang til huset.

Det er vigtigt at huske at selvom en låsesmed kan få adgang til de fleste bygninger, så er han bundet af sit job, og der er skærpede straffe hvis han misbruger sine evner.

Låsesmede med døgnservice

Langt de fleste låsesmede har døgnservice således at det er muligt at tilkalde en lokal låsesmed også om natten. Har man låst sig ude benytter man som regel telefonen til at komme hurtigt i kontakt med låsesmeden, mens man med fordel kan benytte gratisbyggetilbud til at modtage tilbud på nye låse fra flere forskellige låsesmede.


Full Site